Zetin turbo-napad odmah zatajio, Petrovac slavio sa 2:0

Zetin turbo-napad, koji je danas počeo u sastavu Korać-Škuletić-Knežević, zatajio je već na startu proljećne polusezone - Petrovac je pod Malim brdom slavio sa laganih 2:0.
0 komentar(a)
petrovcani, Foto: ARHIVA VIJESTI
petrovcani, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 26.02.2011. 17:02h

Trener gostiju Dejan Vukićević pokušao je da promijeni nešto u nastavku, svoj širok izbor ofanzivnih opcija iskoristio je da uvede Ćetkovića, Došljaka i Orlandića, ali ništa nije pomoglo...

- Više je razloga za poraz. Prvi, jer nismo bili na pravom nivou, drugi jer se nismo se snašli na lošem terenu, a treći jer je Petrovac vrlo dobra i iskusna ekipa - prokomentarisao je trener Zete Dejan Vukićević.

Meč je odlučen početkom drugog poluvremena, kada je domaćin u samo šest minuta postigao dva gola. Bojan Golubović je u 56. minutu dugo vukao loptu i dodao Miliću, koji je centrirao u šesnaesterac, a Muhović sjajnim udarcem preko glave savladao uspavanog Ivanovića.

U 62. minutu Ivan Novović je srušio Zvicera, koji je namjestio loptu na bijelu tačku i realizova penal za konačnih 2:0.

- Lijepo je kada se pobijedi na startu polusezone. Dobro smo proučili igru Zete, znao sam da će igrati sa tri napadača, zato smo danas imali tri klasična centarhalfa u timu - kazao je trener Petrovca Milorad-Đembo Malovrazić.

Do kraja meča Petrovac je mogao da uveća prednost, pošto je Novovićev šut iz slobodnog udarca završio iznad prečke, dok je Zeta preko Novovića propustila priliku da ublaži poraz.

Bonus video: