Vuković na meti Malmea

Klub iz Skandinavije koji želi da angažuje kapitena Budućnosti Ivana Vukovića je švedski Malme, saznaju “Vijesti”
0 komentar(a)
giga, Foto: Arhiva "Vijesti"
giga, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.02.2011. 18:38h

Klub iz Skandinavije koji želi da angažuje kapitena Budućnosti Ivana Vukovića je šampion Švedske Malme, saznaju “Vijesti”. Pregovori su u toku i lako je moguće da posao bude završen.

- Predstavnici kluba iz Skandinavije su ga već ranije gledali, a moguće i je i da ponovo dođu. Nigdje ne žurimo, prelazni rok u zemljama Skandinavije traje do sredine marta - rekao je sportski direktor Budućnosti Nebojša Jovović, koji je već u nekoliko navrata izjavio da Budućnost neće po svaku cijenu prodati kapitena.

Vuković je i ranije imao mogućnost da ode u belgijski Šarlroa i u Južnu Koreju, spominjala se i poljska Visla iz Krakova ali je, kako je više puta izjavio, čekao ponudu iz fudbalski jače zemlje.

Da li Švedska, zemlja skromnijeg klupskog fudbala, ispunjava njegove ambicije ostaje da se vidi, ali, u svakom slučaju, Budućnost bi bila zadovoljna, jer bi dobila obeštećenje, ali i smanjila budžet za plate. Vuković je ubjedljivo najbolje plaćeni igrač u Crnoj Gori, sa godišnjom zaradom od oko 100 hiljada eura.

Bonus video: