De Rosi uljepšao Montelin debi

Već trećeg radnog dana na mjestu trenera Rome, Vićenco Montela vodio je ekipu u zvaničnoj utakmici i upisao pobjedu golom Danijelea de Rosija u posljednjim sekundama prvog poluvremena
0 komentar(a)
Montela, Foto: Beta/AP
Montela, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.02.2011. 17:40h

Vinćenco Montela je imao debi iz snova - golom Danijelea de Rosija u posljednjim sekundama prvog poluvremena Roma je na debiju novog trenera slavila u Bolonji.

Na stadionu “Renato Dal'Ara” utakmica je počela od 17. minuta, jer je prvi dio tog meča 29. januara prekinut zbog velikog snijega.

Montela je napravio rez već u prvoj utakmici na kormilu, pa je tako legendi kluba i svom nekadašnjem saigraču Franćesku Totiju namijenio mjesto na klupi. U napadu su igrali Mirko Vučinić i Marko Borijelo, a iza njih Rodrigo Tadei i Fabio Simplisio. Nakon duže vremena u sastavu Rome bio je i oporavljeni Klaudio Pizaro.

Vučinić je igrao do 82. minuta, kada ga ja zamijenio Žeremi Menez. Kapiten crnogorske reprezentacije je kod jedinog gola na utakmici oduzeo loptu defanzivcima Bolonje i dodao je De Rosiju, koji je srećno matirao Vivijana.

Bonus video: