Anćeloti: Ja u Romi? Za sada je to samo san

- Ja u Romi? To za sada ostaje samo san. Uvijek sam govorio da želim da budem trener Rome jednog dana, ali za sada mi je dobro u Londonu - rekao je Anćeloti
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.02.2011. 11:14h

Vinćenco Montela je juče predstavljen kao novi trener Rome, ali ga svi doživljavaju samo kao prelazno rješenje predsjednice Rozele Sensi do kraja sezone.

Po najavama sa Apenina, „vučica” bi tada krenula u lov na Karla Anćelotija, menadžera Čelzija koji baš i nije najsigurniji u Londonu s obzirom da „plavci” ne bilježe najbolje rezultate.

Anćelotija i Romu veže dosta toga - za Rimljane je odigrao preko 170 utakmica, osvojio Skudeto i četiri Kupa Italije i više puta je ponovio da mu je Roma u srcu.Ipak, o budućnosti sa Romom nije želio da priča.

- Ja u Romi? To za sada ostaje samo san. Uvijek sam govorio da želim da budem trener Rome jednog dana, ali za sada mi je dobro u Londonu - rekao je Anćeloti.

Kako je juče naveo rimski „Korijere delo sport”, Roma ima i alternativu ako Anćeloti ne dođe na ljeto. U pitanju je trener Porta Andre Viljas, čovjek koji je već dobio nadimak "novi Žoze Murinjo".

Takođe, nije isključena mogućnost ni da Montela nastavi da vodi klub sa „Olimpika”, ali bi se to, vjerovatno, desilo samo u slučaju da do kraja sezone ostvari sjajne rezultate.

Bonus video: