Gatuzo: Dobro me ne strpaše u zatvor mjesec dana!

Na njihovom stadionu može da stane 37 hiljada navijača. Znate kako bih se vratio u Milano? Natečen od 37 hiljada šamara! – našalio se Gatuzo.
0 komentar(a)
gatuzo, Foto: Reuters
gatuzo, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.02.2011. 00:35h

Četiri meča suspenzije, koje mu je izrekla UEFA zbog divljačkog napada na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džonsona, kao i jedan meč pauze koji će morati da odradi zbog parnih žutih kartona, nijesu umirili Đenara Gatuza, vezistu Milana. Naprotiv…

- Ispao sam g…., ali je poštovanje za mene izuzetno važno. Dobio sam pet mečeva kazne...Dobro me još ne strpaše mjesec dana u zatvor! – kazao je Gatuzo gostujući u italijanskom šou programu “Hijene”, na kanalu “Italia 1”, koji će biti emitovan u srijedu veče.

Gatuzo i Džordan su se sporečkali još za vrijeme prve utakmice osmine finala Lige šampiona između Milana i Totenhema (0:1), kada je Gatuzo prislonio ruku na lice Rednapovog asistenta i grubo ga odgurnuo. Po završetku utakmice koškanje je nastavljeno, a Gatuzo je glavom udario pomoćnog trenera Totenhema, zbog čega je UEFA optužila Gatuza za "grubo nesportsko ponašanje”.

- Želio sam da idem sa ekipom na revanš u London, ali mi je savjetovano da ne idem. Na njihovom stadionu može da stane 37 hiljada navijača. Znate kako bih se vratio u Milano? Natečen od 37 hiljada šamara! – našalio se Gatuzo.

Na pitanje zašto se Ibrahimović nije uključio u svađu, Gatuzo je nastavio u šaljivom tonu.

- Dobro je što se Ibrahimović nije umiješao, jer bi sve to još uvijek trajalo…Pato je odmah otišao u svlačionicu? Da, pošao je da se zaključa u wc…- uz osmjeh je dodao Gatuzo.

Gatuzo je potom otkrio šta mu je Džordan kazao u trenutku kada mu je vezista Milana prislonio ruke na vrat.

- Vikao je i rekao da teren nije bazen, misleći na faul Tijaga Silve.

Po dolasku Kasana u Milan, Gatuza su proglasili tutorom nestašnog dječaka iz Barija.

- Ja tutor Kasanu? Interesantno…Nakon svega, Kasano mi je rekao “lijep primjer mi daješ”..Sad je on postao tutor meni – nastavlja Gatuzo.

Vezista Milana je na kraju kazao da je njegov životni moto “poštujem onoga ko mene poštuje”.

- Dobar jesam, ali nisam budala. Svih ovih godina nijesam nikoga povrijedio, a nakon utakmice sa Totenhemom otišao sam do Džordana, a on je skinuo naočare sa borbenim stavom, psujući me...Tada se umiješao Basong sa riječima “samo ti i ja”. I tako je i bilo. U tunelu smo imali i prvo i drugo poluvrijeme – zaključio je Gatuzo.

Bonus video: