Rednap „zaljubljen" u Bekama

Bekam je dobrodošao u svako doba noći i dana. Nadam se da ću ga imati u novembru - rekao je trener Totenhema Hari Rednap.
0 komentar(a)
beks, Foto: REUTERS
beks, Foto: REUTERS
Ažurirano: 22.02.2011. 11:40h

Trener Totenhema Hari Rednap zaljubljen je u fudbalske kvalitete i profesionalnost Dejvida Bekama, igrača LA Galaksija, i kad-tad će ga dovesti u Totenhem, prenosi BBC.

Legendarni engleski fudbaler već je trenirao sa Totenhemom, za vrijeme decembarske i januarske pauze u MLS ligi, kada se nije realizovala planirana mogućnost da makar na dva mjeseca obuče dres tima iz sjevernog Londona.

Rednap, međutim, ne odustaje. Spreman je da čeka do novembra, kada Bekamu ističe ugovor sa klubom iz Los Anđelesa.

- Bekam je dobrodošao u svako doba noći i dana - rekao je Rednap.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Engleske ima 35 godina, a do novembra, tačnije u maju, napuniće 36. I dalje je, međutim, u godinama kada može da doprinese igri Totenhema, ubijeđen je Rednap.

- Volio bih da ga imam u timu. Nadam se da ne postoje prepreke da ga angažujemo u novembru. Bekamov pas i cenatršut i dalje su perfektni, bez obzira na godine - ističe Rednap.

Sezona u MLS ligi startuje 15. marta i traje sve do novembra. Vrlo je vjerovatno da je to posljednja Bekamova sezona u Americi.

Bonus video: