Rudar i zvanično doveo Miloša Popovića

Aktuelni šampion je posljednjeg dana prelaznog roka riješio još jedan transfer - dosadašnji igrač Bokelja Miloš Popović je dogovorio prelazak u Rudar
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2011. 19:58h

Aktuelni šampion je posljednjeg dana prelaznog roka riješio još jedan transfer - dosadašnji igrač Bokelja Miloš Popović je dogovorio prelazak u Rudar i narednih dana će potpisati ugovor (vjerovatno na godinu i po).

Popović je sa pljevaljaskim klubom prošao pripreme u Antaliji, odigrao je sve kontrolne utakmice u Turskoj (istakao se u duelu sa Partizanom), ali je sve do juče njegov transfer bio u magli, jer je posao kočilo obeštećenje koje je drugoligaš Bokelj tražio za njegovu slobodu. Popović je, inače, u prvom dijelu sezone bio jedan od najboljih igrača lidera Druge lige.

- Prezadovoljan sam, drago mi je što se sve završilo na najbolji način i što su se dva kluba konačno dogovorila oko obeštećenja. Odradio sam pripreme sa Rudarom i sada je na meni da se nametnem treneru Nebojši Vignjeviću i opravdam očekivanja. Na startu drugog dijela sezone nas čeka meč sa OFK Barom, nadam se da ću već u tom meču da se dokažem - rekao je Popović.

Bonus video: