Evra produžio ugovor sa Junajtedom

- Od prvog dana u ovom klubu živim svoj san. Svi zajedno radimo na tome da Junajted bude najbolji na svijetu - rekao je Evra za sajt Mančester junajteda.
0 komentar(a)
Evra, Foto: Reuters
Evra, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.02.2011. 12:54h

Partis Evra još barem tri godine nosiće dres Mančester junajteda – francuski internacionalac, naime, produžio je danas ugovor do 2014. godine. Finansijski detalji nisu saopšteni.

- Od prvog dana u ovom klubu živim svoj san. Svi zajedno radimo na tome da Junajted bude najbolji na svijetu. U prethodnih pet godina osvojio sam mnogo trofeja, ali želim još - rekao je Evra za sajt Mančester junajteda.

Evra je u klub sa Old Traforda došao u januaru 2006. godine iz Monaka. Do sada je za Junajted odigrao 226 utakmica i postigao tri pogotka. Sa “crvenim đavolima" osvojio po tri titule prvaka Engleske i Liga kupa, Ligu šampiona i Svjetsko klupsko prvenstvo.

- Patris je vremenom postao jedan od najvažnijih igrača u našoj ekipi. Srećan sam što je produžio ugovor, njegovo iskustvo i kvalitet će nam mnogo značiti. Radi se o jednom od najboljih lijevih bekova na svijetu - rekao je trener Mančestera Aleks Ferguson.

Bonus video: