Bajer počistio „švabe”, buđenje Gladbaha

Bajer i Štutgart odigrali sjajan meč, a domaćin slavio u samom finišu golovima Rejnarca i Kislinga
0 komentar(a)
Bajer, Foto: REUTERS
Bajer, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.02.2011. 18:52h

Bajer je odgovorio Bajernu i pobjedom protiv Štutgarta opet vratio drugu poziciju, koju su mu Bavarci nakratko oteli u subotu.

„Farmeceuti” su slavili sa 4:2 u sjajnom meču u kojem su opet izašle na vidjelo sve mane „švaba” - ekipa Bruna Labadije može da postigne gol protiv svakog, ali je odbrana po ko zna koji put prosula sve dobro što urade ofanzivci.

Domaćin je dva puta vodio (Kisling i Kastro), gosti se vraćali (Harnik i sjajan gol Kuzmanovića), ali je tim Jupa Hajnkesa sve riješio u finišu. Rejnarc je u 81. minutu donio prednost od 3:2, a tačku na utakmicu je stavio Kisling...

- Plašio sam se ovog meča, jer je došao nakon teške utakmice u Ukrajini koju smo odigrali po velikoj hladnoći. Međutim, sreća pa smo na vrijeme shvatili da sa Štutgartom nema šale - rekao je Hajnkes.

Tim iz Leverkuzena i nakon ovog kola ima 10 bodova manje od lidera Borusije, a tri više od Bajerna, koji je na trećem mjestu.

Borusija iz Menhengladbaha je savladala Šalke na debiju novog trenera Lusijena Favra i tako počela operaciju opstanak. Šalke je odmah poveo (strijelac Kluge), ali su preokret napravili Rejs i Idrizu.

Bonus video: