Ranijeri: Ne napuštam brod koji tone

- Nisam neko ko napušta brod koji tone. Neću podnijeti ostavku ni sada, a ni na kraju sezone - rekao je Ranijeri italijanskim novinarima.
0 komentar(a)
Ranijeri, Foto: Reuters
Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.02.2011. 11:54h

Trener fudbalera Rome Klaudio Ranijeri rekao je da nema namjeru da podnese ostavku uprkos lošoj seriji rezultata rimskog kluba u prvenstvu i u posljednjem meču Lige šampiona.

- Nisam neko ko napušta brod koji tone. Neću podnijeti ostavku ni sada, a ni na kraju sezone. Volim izazove i smatram da imam ekipu sastavljenu od jakih, motivisanih i samouvjerenih igrača koji mogu da izbore učešće u Ligi šampiona naredne sezone - rekao je Ranijeri italijanskim novinarima.

Roma je bez pobjede u prethodna tri meča u Seriji A (porazi od Intera i Napolija, te rmei sa Brešom), a “vučica” je na “Olimpiku” izgubila od Šahtjora u prvom meču osmine finala Lige šampiona (2:3).

- Igramo sa tri napadača što znači da smo slabiji na nekim drugim pozicijama u timu. Rivali to nekada znaju da iskoriste i kazne nas - istakao je italijanski trener.

Rimljani su trenutno osmi u Serije A, sa šest bodova manje od četvrtog mjesta, posljednjeg mesta koje vodi u Ligu šampiona. Navijači Rome su već dva puta protestovali ispred trening centra, tražeći Ranijerijevu ostavku.

Roma danas gostuje u Đenovi, koja se nalazi na 11. mjestu na tabeli.

Bonus video: