Inter spremio 50 miliona eura za Van Persija i Aršavina

Kako prenosi Korijere delo sport, Inter je “bacio oko” na dvojca iz Arsenala, Robina van Persija i Andreja Aršavina. Za ta počajanja Masimo Morati je, navodno, izdvojio 50 miliona eura.
50 pregleda 0 komentar(a)
Morati, Foto: Reuters
Morati, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.02.2011. 13:07h

Inter prošlog ljeta, praktično, nije “pazario” nove igrače, zbog čega je posebno razočaran bio sada već bivši trener šampiona Serije A, Evrope i svijeta, Rafael Benites (“klub prvi put u 10 godine nije kupovao igrače”). U zimskom prelaznom roku je, međutim, stigao iz Sampdorije Đanpaolo Pacini, na pozajmicu je iz Đenove došao vezista Jusin Karža, a kako prenose italijanski mediji Inter se tek sprema za pravu “trgovinu”.

Naime, kako prenosi rimski sportski dnevnik Korijere delo sport, Inter je “bacio oko” na dvojca iz Arsenala, Robina van Persija i Andreja Aršavina. Za ta počajanja Masimo Morati je, navodno, izdvojio 50 miliona eura.

Bez obzira na dolazak Pacinija, u Interu žele da pojačaju konkurenciju u napadu, pošto Dijelo Milito ovoj sezoni nije bi blijeda sijenka prošlogodišnjeg igrača, i zbog sve češćih problema sa povredama.

U Arsenalu su, međutim, u ovom trenutku skoncentrisani na revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Barselonom. “Topdžije” su prvi meč na svom terenu dobile 2:1. Ipak, s obzirom da je Arsen Venger poznat kao trener koi voli da lansira mlade igrače, Van Persi (28 godina) i Aršavin (30) mogli bi napustiti klub u slučaju dobre ponude…

Bonus video: