Jubilej Klopa na klupi Liverpula: Uživao sam, nekad više, nekad manje

"Trenutno smo dobri i pripremljeni za budućnost, a to je najbolja stvar koju možeš da kažeš o jednom fudbalskom klubu. Žestoko se trudimo da nešto osvojimo"
54 pregleda 0 komentar(a)
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.03.2018. 08:51h

Liverpul danas igra sa Kristal Palasom u 32. kolu Premijer lige, a menadžer Liverpula Jirgen Klop će obilježiti jubiljej - 100. meč na klupi tima sa Enfilda.

Klop je na Enfild stigao oktobra 2015, a najbolji rezultati su mu finala Lige Evrope i Liga Kupa.

"Uživao sam, nekad više, nekad manje. Ovo je bilo nevjerovatno. Klub je fantastičan, navijači su fantastični i ekipa je fantastična. Bilo bi bolje da smo pobijedili u jednom ili dva finala, ali u redu je", rekao je Njemac i dodao:

"Trenutno smo dobri i pripremljeni za budućnost, a to je najbolja stvar koju možeš da kažeš o jednom fudbalskom klubu. Žestoko se trudimo da nešto osvojimo".

Liverpul se posle 31. kola Premijer lige nalazi na trećoj poziciji na tabeli, a poslije meča sa Palasom očekuje ih prvi duel četvrtfinala Lige šampiona sa Mančester Sitijem.

"Igraćemo protiv Palasa koncentrisano i ozbiljno. Za trenera Liverpula cilj u sezoni je da se ekipa u najmanju ruku plasira u Ligu šampiona. Obje utakmice isto shvatamo, nema razlike", istakao je Klop.

Klop se osvrnuo i na status veziste Emre Džana, kome ističe ugovor na ljeto.

"Situacija je otvorena. Ništa nije odlučeno. Razgovaramo sa njim i za sada je sve dobro, osim onog dijela što nije potpisao ugovor. To je sve, nema problema", otkrio je njemački stručnjak.

Bonus video: