Venger: Možemo da dokrajčimo Barsu

Barselona je i dalje favorit. Sada, međutim, znamo da možemo da ih dobijemo, a to nismo znali prošle sezone - istakao je francuski trener
0 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Reuters
Arsen Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.02.2011. 11:54h

Arsen Venger smatra da je Barselona i dalje favorit za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, iako je Arsenal slavio sa 2:1 u prvom meču. Ipak, menadžer “tobdžija” je dodao da njegova ekipa sada vjeruje da može da pobijedi velikog rivala, jer je smogla snage da preokrene situaciju na terenu, preuzme igru Barsinim čarobnjacima i golovima Robina van Persija i Andreja Aršavina stigne do pobjede.

- Barselona je i dalje favorit. Sada, međutim, znamo da možemo da ih dobijemo, a to nismo znali prošle sezone. Ova pobjeda nam omogućava da u Barselonu odemo sa vjerom u sopstvene mogućnosti. Ako tako bude, možemo da dokrajčimo velikog suparnika - poručio je Venger.

Francuski stručnjak je oduševljen utakmicom na “Emirejtsu”.

- Bila je to veoma posebna fudbalska noć. Utakmica je obećavala puno, a donijela je još više od toga. Igrala su dva izuzetna tima, a ponosan sam što su nas mnogi tjerali da igramo drugačiji fudbal nego obično, a mi to nismo htjeli. Možemo da budemo ponosni na rezultat, a još više na činjenicu da je ova utakmica pokazala da možemo da vjerujemo u našu filozofiju.

Bonus video: