Rise: Navijači, izvinite

- Želim da uputim izvinjenje i saigračima. Pogriješio sam, ali dešava se, to je fudbal. Pokušaćemo da se iskupimo u revanšu, ubijeđen sam da možemo.
0 komentar(a)
šOK, Foto: REUTERS
šOK, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.02.2011. 23:35h

Mirko Vučinić je uprkos najavama bio starter protiv Šahtjora, ali ništa nije pomoglo - Ukrajnci su slavili sa 3:2 i ispisali jednu od najsjajnijih stranica u svojoj istoriji.Ekipa Mirćea Lućeskua riješila je sve u finišu prvog poluvremena, kada su Žadson, Košta i Adrijano u samo 12 minuta tri puta pogodili mrežu Donija! Dok su se “Olimpikom” prolamali zvižduci, Klaudiju Ranijeriju je svašta prolazilo kroz glavu.- Navijači, izvinite - bio je komentar Jona Arne Risea, koji je bio direktan krivac kod trećeg gola. - Želim da uputim izvinjenje i saigračima. Pogriješio sam, ali dešava se, to je fudbal. Pokušaćemo da se iskupimo u revanšu, ubijeđen sam da možemo.Ranijeri je indisponiranog Risea zamijenio već na poluvremenu, u 68. minutu je ušao i Borijelo umjesto Vučinića, ali je Roma samo uspjela da ublaži poraz. Gol je, doduše, bio prekrasan - Menez je nakon soloprodora pogodio same rašlje Pjatovog gola.

Roma - Šahtjor 2:3

Rim - Stadion “Olimpiko”.Gledalaca: 35,873. Sudija: Olegario Benkuerenca (Portugal). Strijelci: Rac (autogol) u 28. i Menez u 61. minutu za Romu, Žadson u 29, Daglas Košta u 35. i Luis Adrijano u 41. minutu za Šahtjor. Žuti kartoni: Kaseti, Menez i Perota (Roma), Čigrinski, Luis Adrijano i Rakitski (Šahtjor).

Roma: Doni - Kaseti, Burdiso, Mekses, Rise (Kastelini) - Tadei, De Rosi, Perota - Menez - Toti, Vučinić (Borijelo).

Šahtjor: Pjatov - Srna, Čigrynski, Rakitski, Razvan Rac - Hubsšman - Daglas Kosta (Eduardo), Žadson (Tekšeira), Wilijan - Mhtarijan, Luis Adrijano.

Bonus video: