Manćini: Želim Pastorea i Kavanija!

- Havijer Pastore i Edinson Kavani, to su dva igrača koja nas baš interesuju, ali nisu sami. Ko ne bi želio takva dva tipa fudbalera - rekao je Manćini
0 komentar(a)
Kavani, Foto: REUTERS
Kavani, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.02.2011. 13:20h

Samo je nebo granica za prebogate vlasnike Mančester sitija. Nakon što su već pokupovali pola Evrope, "građanima" ne pada na pamet da se zaustave, pa je Roberto Manćini priznao koji su mu prioriteti za ljetnji prelazni rok.

- Havijer Pastore i Edinson Kavani, to su dva igrača koja nas baš interesuju, ali nisu samo oni na tom spisku. Ko ne bi želio takva dva tipa fudbalera - rekao je Manćini.

Zaista, Manćo ima ukus, ali pitaće se nešto i Palermo i Napoli (Kavani je i da u vlasništvu Sicilijanaca), a znajući karakter vlasnika Palerma Mauricija Zamparinija, Manćinija čeka težak posao u domovini.

- Ko hoće Pastorea neka plati 60 miliona i može da ga vodi - istakao je Zamparini, dok je nešto kasnije u revoltu najavio da ga ne bi pustio ni za 100 miliona.

U svakom slučaju, Mančesteru nije problem novac, a na Istlendsu znaju da bi za korak bliže bili ovim igračima ako obezbijede plasman u Ligu šampiona.

Bonus video: