Boljević na vratima poljske Krakovije

Predstavnici poljskog tima posmatrali su vezistu Zete na nekoliko mečeva u Antaliji. Boljević je produžio boravak u Turskoj, a vrlo brzo trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor sa klubom iz Krakova
61 pregleda 0 komentar(a)
Boljevic, Foto: V.BELOJEVIĆ
Boljevic, Foto: V.BELOJEVIĆ
Ažurirano: 15.02.2011. 15:49h

Zeta se vraća iz Antalije bez pouzdanog veziste Vladimira Boljevića, koji će najvjerovatnije nastaviti karijeru u poljskom prvoligašu Krakoviji iz Krakova. Poljaci su uživo pratili Boljevića na nekoliko prijateljskih mečeva u Turskoj i bili su veoma zadovoljni viđenim.

I trener tima iz Golubovaca Dejan Vukićević u nekoliko navrata je pohvalio svog vezistu, istakavši da je on „u ovom trenutku najbolji igrač Zete”. Uprave dva kluba posljednjih dana su u intenzivnim pregovorima, a konačan dogovor mogao bi da se ozvaniči već narednih dana...Vezista Zete će u međuvremenu produžiti boravak u Turskoj sa potencijalno novim timom.

- Na dobrom smo putu da realizujemo transfer, Boljević je na pragu prelaska u Krakoviju. On će još nekoliko dana ostati sa poljskim timom u Antaliji, nakon čega bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor - kazao je Vladimir Šišević, generalni sekretar Zete.

Krakovija je posljednjeplasirani tim u poljskom šampionatu, a u nastavku prvenstva očekuje je grčevita borba za opstanak. Tim iz Krakova je sa svega osam bodova na kontu usamljen na dnu tabele (ima devet bodova manje u odnosu na najbliže timove iz ugrožene zone).

Bonus video: