Matri presudio Interu

Juventus je u čuvenom derbiju Italije slavio sa 1:0 i vratio Leonardov tim opet na minus osam u odnosu na Milan (Inter, doduše, ima i meč manje)
0 komentar(a)
Matri, Foto: REUTERS
Matri, Foto: REUTERS
Ažurirano: 13.02.2011. 23:27h

Inter je opet napravio korak unazad u borbi za Skudeto i to u meču u kojem je po tradiciji za sve navijače milanskog kluba poraz zabranjen - Juventus je u čuvenom derbiju Italije slavio sa 1:0 i vratio Leonardov tim opet na minus osam u odnosu na Milan (Inter, doduše, ima i meč manje).

Duel na „Komunaleu” je riješio Alesandro Matri, igrač koji je nedavno stigao iz Kaljarija. Pogodio je glavom u 30. minutu nakon što je Ivan Kordoba potpuno zaboravio koja mu je uloga i ostavio napadača Juvea samog koji je neometano matirao Žulija Sezara.

U drugom poluvremenu, Matri je imao dva zicera, ali je šansu utakmice promašio Samuel Eto - Kamerunac je u 88. minutu sa pet metara pogodio prečku, iako je šutirao na prazan gol.

- Možda je i remi bio realan, jer smo imali šansi za gol, ali nije nam se dalo. Juventus je odigrao jako dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Poraz? Nije nam lako, ali on neće da nas poremeti, previše smo složna grupa da bi se to dogodilo - rekao je Leonardo.

Bonus video: