Ranijeri: Ne ličimo na prošlogodišnji tim

Ipak, ne smijemo da razmišljamo da je gotovo, moramo da nastavimo dalje, jer pored prvenstva imamo i Ligu šampiona i Kup Italije - rekao je Ranijeri.
0 komentar(a)
Ranijeri, Foto: Reuters
Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.02.2011. 23:28h

Roma je porazom od Napolija prije dvije noći praktično ugasila svaku nadu da može da ponovo uđe u borbu za Skudeto (lider Milan sada bježi 13 bodova), pa je i trener „vučice” Klaudio Ranijeri, nakon još jednog kraha u velikim mečevima, priznao da je praktično digao ruke od titule.

- Jedan meč ne može da nas otpiše iz borbe za Skudeto, ali jasno je da 13 bodova nije malo i da smo daleko. Nemamo kontinuitet kao prošle sezone, a ove smo i imali nekih poteškoća, nije bilo lako... Ipak, ne smijemo da razmišljamo da je gotovo, moramo da nastavimo dalje, jer pored prvenstva imamo i Ligu šampiona i Kup Italije - rekao je Ranijeri.

Napoli je u subotu nadigrao Romu, a na pitanje novinara zašto je njegov tim pretrčan, Ranijeri je bio pomalo ljut:

- Zašto je Napoli trčao više od nas? Ne znam, to morate da pitate mog kolegu Valtera Macarija. Znam samo da je Napoli odličan tim, pokazao je snagu i zasluženo je pobijedio - kazao je Ranijeri.

Rimljani u srijedu dočekuju Šahtjor u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

- U pitanju je još jedna ekipa sa sjajnim pojedincima koja je ove sezone igrala odlično u Evropi. Moramo da budemo oprezni - istakao je trener Rome.

Bonus video: