Rotković i Milić na probi u inostranstvu

Kapiten Luka Rotković u Antaliji se priključio jednoj ekipi iz Kazahstana, dok je iskusni Božo Milić u potrazi za angažmanom u Kini
59 pregleda 0 komentar(a)
Petrovcani_1, Foto: V.BELOJEVIĆ
Petrovcani_1, Foto: V.BELOJEVIĆ
Ažurirano: 13.02.2011. 20:08h

Fudbaleri Petrovca vrijedno se pripremaju za nastavak šampionata. Primarni cilj je opstanak u eliti, a veliki broj pripremnih mečeva pokazuje da je ekipa Milorada Malovrazića na pravom putu.

Napadački tandem iz prošle polusezone već nekoliko dana nalazi se u inostranstvu. Kapiten Luka Rotković je trenutno u Antaliji gdje se priključio jednoj ekipi iz Kazahstana, dok je Božo Milić otputovao za Kinu u nadi da će pronaći angažman u ovoj dalekoj zemlji.

Petrovčani su danas angažovali još jedno veliko pojačanje. Konkurenciju u veznom redu poboljšaće bivši fudbaler Mornara i Grblja Bojan Golubović...

- Golubović je juče stigao, a znatno ranije smo osigurali i usluge našeg bivšeg fudbalera Krsta Zvicera, koji je stigao iz Sutjeske. Defanzivni red smo pojačali iskusnim Stanišićem koji je sa uspjehom igrao u Mađarskoj. Doveli smo još nekoliko mladih i poletnih igrača, tako da smatram da smo odradili dobar posao u prelaznom roku. Odigrali smo osam prijateljskih mečeva, imamo pozitivan bilans i očekuje nas još jedna, generalna proba do starta nastavka šampionata - istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf-Roki Marčić.

Bonus video: