Zeta angažovala Petra Škuletića

Petra Škuletića, koji je kao mlad napustio Crnu Goru i prošao mlađe kategorije Partizana, bezuspješno je pokušala da angažuje i Budućnost
0 komentar(a)
Sškule, Foto: Boris Pejović
Sškule, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.02.2011. 21:18h

Zeta je zaokružila uspješan pazar u zimskom prelaznom roku - 20-godišnji napadač Petar Škuletić u predstojećoj polusezoni nosiće dres tima iz Golubovaca.

Prije njega, ekipa Dejana Vukićevića dobila je pojačanja u svim linijama - u proteklom periodu na Trešnjicu se vratio štoper Milan Radulović, a pristigli napadač Đorđije Ćetković i vezista Balša Božović. Škuletić je već odradio dio priprema sa Zetom, ali je neizvjesnost oko angažovanja napadača austrijskog Laska potrajala...Škuletić će sjutra otputovati za Antaliju, gdje se Zeta priprema od 1. februara.

- Škuletić stiže na polugodišnju pozajmicu. Zadovoljni smo, dobili smo kvalitetnog i perspektivnog fudbalera, vjerujemo da će unaprijediti igru Zete u narednom periodu. Vjerujemo takođe da će i on igrama u Zeti nadoknaditi ono što je propustio u dresu Laska, jer je kao što je poznato imao nesporazum sa austrijskim klubom - potvrdio je Vladimir Šišević, generalni sekretar Zete.

Škuletića je, inače, nedavno pokušala da angažuje i Budućnost.

Bonus video: