Lampard: Naša budućnost je blistava

Novi kapiten reprezentacije Engleske Frenk Lampard vjeruje da je budućnost Gordog Albiona mnogo vedrija nakon pobjede nad Danskom u Kopenhagenu (2:1), u prijateljskom meču igranom u srijedu veče
0 komentar(a)
Lampard, Foto: Reuters
Lampard, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.02.2011. 14:03h

Pobjedu Englezima donijele su Kapelove nove snage - Ešli Jang i Daren Bent su postigli golove, a Džek Vilšir i Skot Parker dali snažan doprinos trijumfu.

Lampard, koji je na stadionu "Parken" prvi put nosio kapitensku traku, u svom 84. nastupu za reprezentaciju, nada se da osporavanoj engleskoj selekciji predstoje bolji dani.

- Bio je ovo vrlo važan meč i vrlo važan trijumf, jer nas već narednog mjeseca čeka kvalifikaciona utakmica protiv Velsa. Gubili smo 1:0, a onda smo se vratili u utakmicu, pokazali karakter i samopouzdanje - rekao je Lampard, pohvalivši mlađe fudbalere:

- Vilšir je u reprezentaciji samo nastavio sjajan niz partija koje pruža u svom klubu (Arsenalu). Bent je postigao gol, Jang takođe, a Parker isto kao i oni pokazao da je budućnost ove selekcije. Mislim da su pred nama bolji dani i da ćemo to pokazati već od utakmice sa Velsom, gdje su tri boda imperativ - rekao je Lampard.

Englezi su na polovini kvalifikacija na drugom mjestu u grupi, sa tri boda i jednom utakmicom manje od vodeće Crne Gore.

Bonus video: