Rejna može da ide za 20 miliona funti

Da stvar bude još gora za velikana sa „Enfilda“, Mančester junajted je ozbiljno „zagrizao“ za španskog čuvara mreže, jer traži dugotrajnu zamjenu za Edvin van der Sara, koji se oprašta na kraju sezone
0 komentar(a)
Pepe Rejna, Foto: REUTERS
Pepe Rejna, Foto: REUTERS
Ažurirano: 10.02.2011. 12:01h

Pepe Rejna je prošlog ljeta produžio ugovor sa Liverpulom vrijedan 80 hiljada funti sedmično, ali su engleski mediji otkrili da je u njemu klauzula da može da ode za 20 miliona funti. Da stvar bude još gora za velikana sa „Enfilda“, Mančester junajted je ozbiljno „zagrizao“ za španskog čuvara mreže, jer traži dugotrajnu zamjenu za Edvina van der Sara, koji se oprašta na kraju sezone.

Rejna će, definitivno, postati prvi izbor menadžera „crvenih đavola“ ser Aleksa Fergusona ukoliko Šalke sa advokatima ne sruši klauzulu u ugovoru da Manuel Nojer može da ode za 15 miliona eura. Za golmana Liverpula je, međutim, zainteresovan i Arsenal.

- Ne mogu da vam kažem ništa, jer imam ugovor sa Liverpulom. Svako, naravno, voli da bude u timu koji se bori za titule i igra u Ligi šampiona. Ja nisam bio u toj prilici posljednjih nekoliko godina. Neću da lažem, želim da igram u Ligi šampiona i da osvajam trofeje - istakao je Rejna kada su ga novinari prije nekoliko dana pitali da li bi prešao u Mančester.

Bonus video: