Zeta čvrsta protiv Brašova

Izabranici Dejana Vukićevića time su popravili i rezultatski učinak u drugoj provjeri u Turskoj.
52 pregleda 0 komentar(a)
Boljević i Radulović, Foto: Boris Pejović
Boljević i Radulović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.02.2011. 20:54h

Nakon minimalnog poraza od Anžija u prvom kontrolnom meču u Antaliji (0:1), fudbaleri Zete odigrali su bez golova protiv rumunskog prvoligaša Brašova. Izabranici Dejana Vukićevića time su popravili i rezultatski učinak u drugoj provjeri u Turskoj.

Starteri su bili: Ivanović, Zlatičanin, Matić, Kaluđerović, Petrović, Boljević, Peličić, Burzanović, Došljak, Krkotić, Korać. Igrali su još: M. M. Radulović, A. Dabić, Ćetković, Božović, Orlandić, Lađić, Milan Radulović.

- Utakmica sa rumunskim timom zahtijevala je maksimalnu koncentraciju, imali smo još jedan veoma uspješan trening. Svi igrači opravdali su ukazano povjerenje, a ekipa je i na planu fizičke spreme na zavidnom nivou. Izuzetno sam zadovoljan time - kazao je Vukićević.

Dolaskom Đorđija Ćetkovića i Balše Božovića, te povratkom Milana Radulovića, tim iz Golubovaca je dobio jaka pojačanja, ali i zaoštrio konkurenciju za mjesto u startnoj postavi. Nazire li se tim za proljeće?

- To je teško reći, jer još ne znamo ko će ostati. Imamo mnogo poziva ovih dana, naši igrači se dosta gledaju, zbog toga pojedini igraju i više nego što bi trebalo. Za mjesto u prvoj postavi ozbiljno konkurišu i fudbaleri koji imaju po 17, 18 godina. Imaćemo optimalan broj igrača, što je najbitnije - zaključio je Vukićević.

U klubu iz Golubovaca planiraju prodaju štopera - Gavrilo Petrović je na meti Anžija i još nekih klubova, dok su ukrajinski prvoligaši “skenirali” kapitena Miroslava Kaluđerovića.

Na posljednjem meču predstavnici poljskog tima gledali su Aleksu Lađića.

Zeta će naredni meč u Antaliji odigrati u utorak, a protivnik je novi ruski drugoligaš Gazovik.

Bonus video: