Fešta na Ronaldinjovom debiju (video)

U svom prvom meču za neki brazilski klub nakon 10 godina, Ronaldinjo je kao kapiten predvodio najpopularniji klub u zemlji fudbala, sambe i kafe do pobjede u šampionatu Karioka nad Nova Iguakuom (1:0)
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2011. 08:52h

Preko 40 hiljada navijača napunilo je stadion Enganjao da dočeka nekada najboljeg fudbalera svijeta Ronaldinja. Jednu čitavu tribinu krasila je koreografija sa natpisom “Bem-vindo R-10”, to jest “Dobrodošao R-10”.

U svom prvom meču za neki brazilski klub nakon 10 godina, Ronaldinjo je kao kapiten predvodio najpopularniji klub u zemlji fudbala, sambe i kafe do pobjede u šampionatu Karioka nad Nova Iguakuom (1:0).

Čovjek koga je FIFA dva puta proglasila za najboljeg igrača na planeti je imao jedan odličan šut iz slobodnog udarca, a sa nekoliko poteza je oduševio publiku. Flamengo je, ipak, do pobjede protiv autsajdera došao tek četiri minuta prije kraja golom rezerviste Vandreleja.

- Nakon toliko duge pauze moram da uđem u pravi ritam, da se adaptiram na nove saigrače, sa kojima nikada ranije nisam bio u istom timu. Moram da im se zahvalim na svemu što su uradili otkada sam došao, jer su me primili raširenih ruku. Ipak, posebna priča su ovi nevjerovatni navijači, koji su mi priredili jedan od najljepših dana u životu - istakla je 30-godišnja zvijezda.

Galerija

Bonus video: