Kiks Rome, Juve se oprostio od Skudeta (video)

Roma izgubila dva boda u duelu sa skromnom Brešom, Juventus još jednom pokazao limite porazom u Palermu. Stao je i Napoli, koji je glatko poražen u Veroni
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.02.2011. 22:09h

Roma je seriju dobrih rezultata prekinula u najgorem momentu po sezonu, taman u trenutku kada je trebala da priđe Milanu i dodatno ga pritisne na prvom mjestu. "Vučica" je osvojila samo bod (ili izgubila dva ) u duelu sa Brešom, pa je sada rimski klub opet prilično daleko od lidera, jer ima devet bodova i meč manje od Milana...

Tim Klaudija Ranijera večeras i nije zaslužio da pobijedi, iako je u 58. minutu poveo golom Marka Borijela. Gosti iz Lombardije su se vratili u igru samo 11 minuta kasnije (Eder), a u samom finišu su imali i zicer - Lanzafame je sa ivice kaznenog prostora pogodio prečku. Mirko Vučinić je odigrao cijeli meč za Romu.

Juventus je već poslije 20 minuta bio u minusu od dva gola na "Renco Barberi" (strijelci Mikoli i Miljaćo), a u moru šansi "stare dame" jednu je iskoristio samo Klaudio Markizio. Ispromašio se Alesandro Matri, koji je debitovao za najtrofejniji klub u Italiji.

Ni Napoli nije iskoristio remi Milana u ovom kolu - Napolitance je sa 2:0 iz Verone ispratio Kjevo. Fiorentina je pogotkom Santane savladala Đenovu, dok je Leće u sudijskoj nadoknadi pobijedio Parmu. Čovjek odluke je bio Ernesto Ševanton.

Rezultati: Roma - Breša 1:1 (Borijelo 58 - Eder 69), Palermo - Juventus 2:1 (Mikoli 7, Miljaćo 20 - Markizio 36), Udineze - Bolonja 1:1 (Domici 76 - Di Vajo 63), Kjevo - Napoli 2:0 (Moskardeli 20, Sardo 50), Ćezena - Katanija 1:1 (Himenes 31 - Maksi Lopes 9), Fiorentina - Đenova 1:0 (Santana 40), Parma - Leće 0:1 (Ševanton 90), Sampdorija - Kaljari 0:1 (Naingolan 37). Sjutra: Bari - Inter.

Galerija

Bonus video: