Nastavak radova na stadionu na Cetinju u narednih 15 dana

Gradski stadion na Cetinju trebalo bi da bude završen za tri godine. Kapacitet stadiona, čija će izgradnja koštati oko 9 miliona eura, biće 5.192 mjesta
157 pregleda 3 komentar(a)
savićević, Foto: FSCG
savićević, Foto: FSCG
Ažurirano: 28.03.2018. 13:54h

Radovi na Gradskom stadionu na Cetinju biće nastavljeni u narednih 15 dana, dogovoreno je na sastanku gradonačelnika Prijestonice Aleksandra Kašćelana sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem...

Osim čelnika Prijestonice Cetinje i Fudbalskog saveza Crne Gore sastanku su prisustvovali i predstavnici kompanija uključenih u realizaciju projekta – Direkcije za javne radove, „Erlang“ (izvođač radova), „Urbipro“ (nadzorni organ), „Studio K“ (glavni projektant), kao i predstavnici Fudbalskog kluba Lovćen – koji su se složili u ocjeni da završetak radova na Gradskom stadionu ima izuzetan značaj za dalji razvoj Prijestonice Cetinje.

Zaključak sastanka je da postoje svi neophodni uslovi za inteziviranje radova na Gradskom stadionu u narednom periodu, jer je do obustave došlo uslijed loših vremenskih uslova, obimne kiše i snijega, tokom zimskog perioda na Cetinju.

Gradski stadion na Cetinju trebalo bi da bude završen za tri godine. Kapacitet stadiona, čija će izgradnja koštati oko 9 miliona eura, biće 5.192 mjesta.

Bonus video: