Povratak Veslija Snajdera

Holanđanin je posljednji meč odigrao 15. decembra prošle godine protiv afričkog Mazembea u polufinalu klupskog svjetskog prvenstva
0 komentar(a)
Snajder, Foto: REUTERS
Snajder, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.02.2011. 14:02h

Vesli Snajder će biti u kombinaciji za prvi tim Intera u sjutrašnjem meču protiv Barija u 23. kolu Serije A. Holanđanin je pauzirao preko mjesec i po zbog povrede butnog mišića koju zaradio na klupskom svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju, ali sada je spreman da se vrati u tim - samo je pitanje da li će sjutra veče zaigrati od prvog minuta ili će početi na klupi za rezerve.

- Nije igrao 50 dana, to nije malo, ali je radio dobro i spreman je da se vrati na teren. Međutim, nećemo da žurimo, Vesli će igrati samo ako procijenimo da je 100 odsto spreman za sve napore - rekao je trener Intera Leonardo.

Brazilac narednih mjesec neće moći da računa na Lusija, koji je protiv Palerma povrijedio primicač, dok je Valter Samuel završio sezonu, jer je pokidao ligamente prije dva mjeseca. Aktuelni šampion će vjerovatno u Bariju da lansira tri od četiri pojačanja iz januarskog prelaznog roka - najavljeni su Andrea Ranokja, Đampaolo Pacini i Husin Karja. Čeka se debi lijevog beka koji je stigao iz Ćezene, Japanca Jutoa Nagatoma.

Bonus video: