Mogren protiv Vojvodine, vratio se Batak

Radoslav Batak nije dogovorio transfer u Al Ahli iz Saudijske Arabije, pa će i na proljeće nositi dres Mogrena. Duel sa Vojvodinom na Jazu počinje u 13 časova
0 komentar(a)
mogren, Foto: Arhiva "Vijesti"
mogren, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.02.2011. 16:55h

Uoči današnje prijateljske utakmice sa Vojvodinom (Jaz, 13 časova) Budvani su dobili vijest koja će im definitivno olakšati put do titule - reprezentativni štoper Radoslav Batak nije zavšrio transfer u Al Ahli iz Saudijske Arabije, što znači da će i na proljeće nosti dres jesenjeg šampiona. Ne treba ni pominjati koliko je Batak značajan za Mogrenovu odbranu i kakvo je četa Stevana Mojsilovića dobila "pojačanje".

Iako vjerovatno neće biti u satavu, jer se nalazi na putu iz Saudijske Arabije, upravo je Batak najbolja veza Mogrena i Vojvodine - karijeru je, naime, počeo u Novom Sadu, a kako sada stvari stoje završiće je u Budvi.

U okršaju sa trećim po veličimi srpskim klubom, Budvani će pokušati da demonstriaju svoju, ali i snagu crnogorskog klupskog fudbala, te predstave pojačanja: Nikolu Vujovića i Predraga Ranđelovića.

- Iako je pripremni period i prijateljska utakmica, ovo je prava prilika da protiv izuzetno jakog protivnika pokažemo kvalitet. Čeka nas vjerovatno jača utakmica od bilo koje u Crnogorskoj ligi - kaže napadač Mogrena Petar Grbić.

Trener Mojsilović računa i na Draška Božovića, koji je sve bliži ostanku u Budvi (još nema dogovora Mogrena i Rostova oko transfera), a šansu će gotovo sigurno dobiti i Ranđelović, koji je u najvećem transferu u crnogorskom fudbalu ove zime prije tri dana došao iz Rudara u Mogren.

- Još nismo uigrani, ovo nam je tek druga prijateljska utakmica, ali vjerujem da ćemo imati šta da pokažemo. Daćemo sebe da pobijedimo - kaže Petar Grbić.

Vojvodina se od danas priprema u Budvi, a do kraja boravka u Crnoj Gori odigraće još četiri prijateljske utakmice, od čega tri sa crnogorskim timovima - 5. februara protiv Petrovca, 9. protiv Grblja, a 16. protiv Sutjeske.

Mogren je do sada igrao protiv Koma, i slavio 2:0.

Bonus video: