Šou Pacinija i Matadora

- Paco u Interu? On je interista još od prošle sezone kada je dao dva gola Romi i donio Interu Skudeto. Zato, želim mu toplu dobrodošlicu, doveli smo velikog igrača - rekao je Materaci.
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2011. 21:26h

Možda je rano reći da je Inter pogodio sa Đampaolom Pacinijem, ali ono što je popularni Paco uradio na debiju protiv Palerma govori da je šampion napravio posao sezone.

I dok italijanski mediji veličaju igre sjajnog napadača, a navijači Juventusa plaču što je njihov tim propustio priliku da ga dovede (maltene je bilo sve riješeno oko njegovog prelaska u Torino), Marko Materaci je još prije meča sa Palermom veličao Pacinija.

- Paco u Interu? On je interista još od prošle sezone kada je dao dva gola Romi i donio Interu Skudeto. Zato, želim mu toplu dobrodošlicu, doveli smo velikog igrača - rekao je Materaci.

Kolo je obilježio i Edinson Kavani, napadač od kojeg se plaši cijela Evropa.

GOLMANI

Žulio Sezar (Inter) - Pacini je najavio preokret, Eto je postigao gol za pobjedu, ali je i učinak brazilskog golmana bio ogroman - odbranio je penal i zicer u samom finišu.

Čeh (Čelzi) - samo minut prije nego je Čelzi izjednačio protiv Evertona, odbranio je šut sa pet metara. Bio je to uvod u povratak Čelzija na „Gudisonu”.

Nojer (Šalke) - Šalke je mogao i gore da prođe od 0:1 protiv Hofenhajma. Čast je, međutim, sačuvao Manuel Nojer.

ODBRANA

Zapata (Udineze) - U timu iz Udina cijela ekipa napada protivnika. Tako je u Torinu pogodio za 1:1 i odlični Kolumbijac.

Sane (Bordo) - ekipa Žana Tigane je daleko od titule, jedini je cilj izlazak u Evropu.

Dani Alveš (Barselona) - asistirao je kod oba gola Lionela Mesija protiv Erkulesa i odigrao još jednu utakmicu praktično bez greške.

Kasani (Palermo) - izrasta u jednog od najboljih desnih bekova Serije A, pokazao je to i protiv Intera na „Meaci”...

Kolmen (Everton) - jedno od otkrovenja u Premijer ligi. Prgav kao i svaki Irac, ima sve predispozicije da napravi bum na Ostrvu.

SREDINA

Šahin (Borusija Dortmund) - postao je majstor, više nije samo igrač koji posjeduje potencijal. Jedan u nizu igrača „milionera” koji je opčinio svakog u njemačkom fudbalu.

Kamunjas (Osasuna) - od njegovog imena se Murinju diže kosa na glavi. Kako i ne bi - Real se porazom u Pamploni oprostio od titule.

Tokero (Atletik Bilbao) - ubica drugog madridskog kluba - Atletika.

Fabregas (Arsenal) - „tobdžije” nisu ni sanjale kako ih težak meč očekuje protiv Hadersfilda. Arsenal je, međutim, počeo da pobjeđuje i kada ne briljira.

Markizio (Juventus) - njegov evrogol je razbudio navijače Juventusa. Ipak, to je i bilo sve od Juvea - Udineze je do kraja sakrio loptu i pobijedio.

Obina (Vest Hem) - „čekićari” su na trenutak zaboravili probleme u Premijer ligi i zablistali u FA kupu. Tačnije, zablistao je samo jedan čovjek - Viktor Obina, koji je upisao het-trik u duelu sa Notingem forestom.

NAPAD

Pacini (Inter) - navijači Intera su već ludi za njim. Lud je i Leonardo, to je i sam priznao nakon herojskog preokreta protiv Palerma.

Džeko (Mančester siti) - kada Džeko bude igrao svoju igru u Sitiju, to će da bude spektakl. Već je dao gol kojim su „građani” izbjegli eliminaciju u FA kupu.

Barios (Borusija Dortmund) - poznat po tome da gotovo svaku šansu koju mu „napakuju” Šahin, Mario Gece i ostali pretvara u gol.

Kavani (Napoli) - već je oborio sve rekorde po broju datih golova u dresu Napolija. Pitanje, međutim, ima li ovaj 24-godišnji Urugvajac granica, gdje će se zaustaviti ove sezone...

Robinjo (Milan) - Milan igra u ritmu sambe. Jasno je kao dan - Adrijano Galijani je potpuno pogodio kada ga je ljetos doveo u Milano.

Rosi (Viljareal) - italijanski velikani se lome da ga vrate na Apenine, ali će morati da sačekaju drugu priliku - omaleni Rosi igra sezonu života u Viljarealu.

Kozak (Lacio) - Edi Reja je nakon meča sa Fiorentinom stopirao sve pregovore oko dovođenja napadača: „Ne treba mi niko pored Kozaka”, rekao je navodno trener „nebesko-plavih”.

Galerija

Bonus video: