Kraj sezone za Dragojevića!

Dragojević je na pripremama u Ulicnju obnovio staru povredu, rog meniskusa, zarađenu protiv Mogrena u pretposljednjem kolu prvog dijela sezone. Vjerovatno ga očekuje operacija i pauza od šest mjeseci!
0 komentar(a)
Dragoje, Foto: Savo PRELEVIĆ
Dragoje, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 26.01.2011. 20:06h

Sezona je, po svemu sudeći, završena za Miloša Dragojevića, talentovanog čuvara mreže Budućnosti i jednog od najboljih golmana crnogorskog šampionata.

Dragojević je na pripremama u Ulcinju obnovio staru povredu, rog meniskusa, zarađenu protiv Mogrena u pretposljednjem kolu prvog dijela sezone. Vjerovatno ga očekuje operacija i pauza od šest mjeseci!

- U pitanju je stara povreda, koja je obnovljena na treningu. Dragojević je putovao u Novi Sad, na preglede kod doktora Milankova, koji je predložio operaciju. Dragojević može da nastavi da brani i bez operacije, ali je pitanje trenutka kada će se opet povrijediti - kaže za "Vijesti" fiziotarapeut Budućnosti Zoran Jovović.

U slučaju da Dragojević zaista bude pauzirao šest mjeseci, Budućnost će morati da se osloni na rezervnog golmana Jasmina Agovića, ili eventualno potraži novo rješenje na tržištu.

- I dalje se nadamo da Dragojević neće morati da pauzira, ali sačekaćemo još koji dan. U svakom slučaju njegovo odsustvo bio bi veliki hendikep, svi znamo koliko nam znači - prokomentarisao je sportski direktor Budućnosti Nebojša Jovović.

Dragojević je dijete podgoričkog kluba, a prvu pravu prliku da brani za seniorski tim dobio je 2009. godine na pripremama u Antaliji, kada je pokazao veliki potencijal.

U prvom timu se ustalio prošlog ljeta, i već od prve utakmice, protiv Bakua u Azerbejdžanu, vidjelo se da je Budućnost dobila golmana na duže staze.

Bonus video: