Vučinić opet počinje sa klupe?

“Skaj sport” je objavio da je jutros stigao zvaničan dopis iz Torina, te da su čelnici Juventusa u zamjenu za crnogorskog asa ponudili Vićenca Jakvintu i novac, pretpostavlja se oko 15 miliona eura.
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: Savo PRELEVIĆ
Vučinić, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 21.01.2011. 20:18h

Italijanski mediji javljaju da su čelnici Rome danas odbili konkretnu ponudu Juventusa za Mirka Vučinića.

“Skaj sport” je objavio da je jutros stigao zvaničan dopis iz Torina, te da su čelnici “stare dame” u zamjenu za crnogorskog asa ponudili Vićenca Jakvintu i novac, pretpostavlja se oko 15 miliona eura.

Odgovor iz Rima je, međutim, bio brz i negativan - Vučinić nije na prodaju.

Mirko, dakle, sigurno ostaje do juna, a onda ko zna.

Pojedini italijanski mediji danas pišu da je za našeg reprezentativca zainteresovan i Napoli, pored Liverpula, Juventusa, Totenhema i Intera.

A uoči sjutrašnjeg meča sa Kaljarijem, trener Rome Klaudio Ranijeri morao je italijanskim medijima ponovo da odgovara na pitanja o nezadovoljstvu u svlačionici.

Dva “svježa” primjera su Fraćesko Toti i Mirko Vučinić, koji su se riječima ili gestovima požalili da imaju manju minutažu nego što zaslužuju.

- Slušajte, svaki fudbaler želi da pruži najbolje što može, a svaki trener želi da izvuče maksimum iz tima. Prema toma, igrači moraju da razumiju šta trener želi od njih. U prvom planu mi je kolektiv, a ne pojedinci - rekao je Ranijeri, a na konkretno pitanje od nezadovoljstvo Vučinića i Totija, odgovorio je:

- Razumijem ih. Obojica smatraju da treba da budu prvi izbor u napadu, što je i logično, s obzirom na kvalitet koji posjeduju. Ali, i oni moraju da razumiju da ja nakon duže vremena imam dosta izbora u napadu. Moramo da se učimo da živimo zajedno - kazao je Ranijeri.

A kako piše “Gazeta delo sport”, Vučinić će danas protiv Kaljarija opet početi na klupi!

Bonus video: