Murinjo: Još možemo da stignemo Barsu

Štampa u Madridu se obrušila na sudiju Pereza Lasu, koji je u 92. minutu morao da dosudi jedanaesterac za goste zbog igranja M\'Bamija rukom u kaznenom prostoru
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: BETA
Murinjo, Foto: BETA
Ažurirano: 17.01.2011. 10:59h

Real je odigrao samo 1:1 na gostovanju Almeriji i izgubio korak sa Barselonom, ali trener Madriđana Žoze Murinjo ne smatra da je zaostatak od četiri boda nenadoknadiv.

- Izgubili smo dva boda, ali imamo da odigramo još čitavu drugu polovinu sezone - kazao je Murinjo.

S obzirom na laganu pobjedu Barselone nad Malagom (4:1), remi Reala je odjeknuo kao bomba. Naročito zbog toga što je arbitar Perez Lasa oštetio Madriđane za čist penal u 92. minutu, kada je igranje rukom M'Bamija "izvukao" iz šesnaesterca. Međutim, slike na naslovnoj strani "Marke" jasno pokazuju da je igranje rukom bilo u šesnaestercu, a u nekim medijima čak se ističe da je Lasa trebalo da dosudi tri penala za Real.

- Ako sudije rade svoj posao kako treba, s jednakim kriterijumom za sve, još možemo da budemo šampioni. Ne želim da se žalim na suđenje, nisam to radio ni kada smo prošlog četvrtka primili gol iz ofsajda. Ako nemam što lijepo da kažem, onda je bolje da ćutim. Ali, poznajem oovog sudiju još iz vremena kada sam prvi put radio u Španiji. Svi je mijenjamo tokom vremena, ali gospodin Perez Lasa isti je kao što je bio i 1996. godine - kazao je Specijalni.

Bonus video: