Liverpul zagrizao za Mirka

Liverpul ne bi zvaničnu ponudu poslao u ovom prelaznom roku, ali zato sprema napad u ljetnjem prelaznom roku. Pominje se cifra i od 20 miliona eura za Mirka Vučinića, koji je odavno nezadovoljan tretmanom na "Olimpiku"
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: Getty Images
Vučinić, Foto: Getty Images
Ažurirano: 14.01.2011. 10:36h

Mirko Vučinić će ostati u Romi do kraja sezone, to je izvjesno, iako je u jednom momentu bio na pragu Intera, ali će Rimljani imati problem da ga zadrže u ljetnjem prelaznom roku - "Korijere delo sport" prenosi da će Liverpulu dovođenje crnogorskog napadača da bude glavni cilj za narednu sezonu.

"Redsi" su već mjesecima glavni kandidati za dovođenje Vučinića, a menadžer Keni Dalgliš je navodno još odlučniji u namjeri da trguje u Rimu nego što je to bio njegov prethodnik Roj Hodžson i spreman je da ponudi 20 miliona eura za iovaj transfer.

"Roma je više puta ponovila da je Vučinić nedodirljiv za ostale klubove. Međutim, na ljeto je sve moguće, zna to i Liverpul, koji će vjerovatno brzo opet da pokuca na vrata Trigorije", napisao je "Korijere".

Vučinić je, iako je veći dio utakmica do sada počeo sa klupe, drugi najbolji strijelac Rome - postigao je pet golova, četiri manje od trenutno nedodirljivog napadača "vučice" Marka Borijela.

Bonus video: