Anćeloti mijenja Ranijerija u Romi?

Karlo Anćeloti je više puta ponovio da mu je životna želja da vodi Romu, ekipu u kojoj je imao uspjeha i kao igrač. Sa druge strane, Klaudio Ranijeri vjerovatno napušta "Olimpiko" zbog nesporazuma sa Franćeskom Totijem.
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Getty Images
Anćeloti, Foto: Getty Images
Ažurirano: 13.01.2011. 17:37h

Karlo Anćeloti je na izlaznim vratima Čelzija, ali mu to neće predstavljati veliki problem, jer na stolu već ima ponudu Rome, tvrdi torinski "Tutosport". Isti list navodi da u Rimu sve manje vjeruju Klaudiju Ranijeriju i da će napustiti klub na kraju sezone. Ranijeriju se navodno najviše zamjera zbog lošeg odnosa prema kapitenu Franćesku Totiju, koji ozbiljno razmišlja da zbog lošeg tretmana u "vučici" promijeni klub.

Predsjednica Rozela Sensi će, međutim, pokušati da spriječi kapitena da ode, a to može da uradi samo ako Totiju da garancije da nakon ove sezone više neće morati da sarađuje sa Ranijerijem. Ipak, ni Anćeloti, piše "Tutosport", ne želi da po svaku cijenu dođe u Rim. Povratak u Romu (dugo je bio igrač ovog kluba) bi došao u obzir jedino ako se klub stabilizuje finansijski i ako dobije garancije da će moći da stvori moćan tim koji bi se borio za Skudeto.

Anćeloti je za "vučicu" igrao od 1979. do 1987. godine i za to vrijeme je osvojio titulu (1983) i četiri Kupa Italije .

Bonus video: