Ljutica izvršio prozivku

Šef struke Boris Ljutica na okupu je imao gotovo kompletan igrački pogon iz prošle polusezone, čak 28 fudbalera, izuzev Hamidovića i Lazića, koji su ranije otišli. Okupljanja su opravdano propustili Vuković, Banović i Čekić
0 komentar(a)
FK Mornar, Foto: Anto Baković
FK Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 13.01.2011. 18:06h

Sa glavnom ambicijom - opstankom u elitnom društvu - fudbaleri Mornara su zvaničnom prozivkom, koja je obavljenja na stadionu SRC „Topolica“, počeli pripreme pred nastavak proljećnjeg dijela šampionata T-Com Prve crnogorske lige. Šef struke Boris Ljutice na okupu je imao gotovo kompletan igrački pogon iz prošle polusezone, čak 28 fudbalera, izuzev Hamidovića i Lazića koji su još ranije napustili tabor barskog prvoligaša. Sa prvog okupljanja opravdano su bili odsutni i Vuković, Banović i Čekić.

- Želim da nastavimo sa odgovornim radom i pristupom koji je bio karakterističan od mog preuzimanja ove ekipe. Trenažni proces će trajati šest sedmica, u planu je i odigravanje najmanje pet prijateljskih mečeva. Svi fudbaleri će dobiti priliku, a samo oni najbolji će izboriti status prvotimaca. Cilj je opstanak u eliti, pojačanja su neophodna ali nećemo dovoditi igrače na pozicijama koje su dobro popunjene ili na kojima imamo adekvatna riješenja. Očekuje nas mukotrpan rad koji će se, sasvim sigurno, isplatiti u nastavku sezone - istakao je Ljutica.

Okupljene igrače je pozdravio i direktor kluba Borislav Lalević, a u ime predsjednika Žarka Pavićevića, koji je zbog poslovnih obaveza bio spriječen da dođe, kordinator u FK Mornar Andro Drecun.

Bonus video: