Pirga prelazi u Sevojno

Miomir Vuković, jedan od najboljih fudbalera Bara u minuloj polusezoni, prelazi u redove petoplasirane ekipe srpskog šampionata, Slobode Point Sevojna
167 pregleda 0 komentar(a)
Vuković, Foto: Arhiva Vijesti
Vuković, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 12.01.2011. 18:28h

OFK Bar ostaje bez jednog od najboljih fudbalera u prvoj polusezoni - napadač Miomir Vuković prelazi u Slobodu Point Sevojno, petoplasiranu ekipu srpskog šampionata.

Popularni Pirga, nekadašnji fudbaler Budućnosti i Zrinjskog iz Mostara, juče je sa čelnicima užičkog kluba dogovorio sve detalje oko transfera i danas bi trebao da potpiše ugovor.

Prelazak u ekipu koja je bila hit prvog dijela šampionata u Srpskoj ligi (osim petog mjesta u prvenstvu, Sloboda Point Sevojno se plasirala u polufinale Kupa) je bez sumje korak više u karijeri 23-godišnjeg napadača.

Vukovića je 2007. godine iz Koma u Budućnost doveo sadašnji trener \"plavih\" Saša Petrović, bio mu je namijenio mjesto prvotimca, ali teška povreda (lom stopala) spriječila Pirgu da se pokaže u najvećem crnogorskom klubu.

Brzonogi napadač zato je morao da se dokazuje na drugoj strani, u Bosni i Hercegovini, gdje je bio najzaslužniji što je mostarski Zrinjski 2009. godine osvojio titulu šampiona.

Bonus video: