Azar: Igraću i lijevog beka, ako Konte traži

U posljednje vrijeme engleski mediji spekulišu da je kapiten belgijske reprezentacije nezadovoljan taktikom i da je zbog toga spreman da napusti klub sa Stamford Bridža na kraju sezone
52 pregleda 0 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.03.2018. 08:36h

Najbolji fudbaler Čelsija, Eden Azar, kazao je da nema problem da igra van svoje omiljene pozicije i da je spreman, ukoliko Konte to zatraži, da igra i lijevog beka, pišu engleski mediji.

Na nekoliko ključnih mečeva ove sezone Azar je igrao "lažnu devetku", uključujući i nedavni poraz od Sitija i prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Barselonom.

"Samo želim da budem na terenu", kazao je Azar za medije. "Broj devet, deset, mogu igrati i lijevog beka ako menadžer to želi, nije problem. Želim samo da budem na terenu i da dam sve od sebe, kao i svaki put".

U posljednje vrijeme engleski mediji spekulišu da je kapiten belgijske reprezentacije nezadovoljan taktikom i da je zbog toga spreman da napusti klub sa Stamford Bridža na kraju sezone.

Ipak, bivši as Lila je kazao da je srećan sa životom u Londonu i da ne gleda dalje od učešća na SP-u sa svojom reprezentacijom.

"Srećan sam u Čelsiju. Mislim samo da što bolje završimo sezonu i da se skoncentrišem na Svjetsko prvenstvo. Imam još dvije godine ugovora i jednostavno rečeno, srećan sam".

Belgijska reprezentacija se nalazi u grupi G žrijeba za Svjetsko prvenstvo, gdje je očekuju mečevi sa reprezentacijama Engleske, Tunisa i Paname.

Bonus video: