Nikola Rakojević ponovo na klupi Sutjeske

Rakojević, koji se nakon neuspješne sezone u Budućnosti vratio na kormilo nikšićkih „plavo-bijelih“, u proljećnom dijelu sezone pokušaće sa Sutjeskom da izbori opstanak u društvu najboljih
0 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.01.2011. 16:19h

„plavo-bijelih“, u proljećnom dijelu sezone pokušaće sa Sutjeskom da izbori oIznenađenje ili ne - Nikola Peco Rakojević je novi (stari) trener Sutjeske'! Ova vijest bila je u gradu pod Trebjesom, u fudbalskim krugovima tema broj 1. Rakojević, koji se nakon neuspješne sezone u Budućnosti vratio na kormilo nikšićkihpstanak u društvu najboljih. S obzirom na to da novi trener važi za jednog od boljih stručnjaka u Crnoj Gori, trebalo bi da Sutjesku očekuje vedrije proljeće. A da li će zaista tako biti, ostaje da se vidi...

Svakako da su osjećanja u nikšićkom prvoligašu juče bila pomiješana - najviše su se iznenadili prvotimci Sutjeske, koji su sa velikim čuđenjem primili vijest o povratku Rakojevića na kormilo. Čuđenje je izazvao povratak, s obzirom na to da je Rakojević prije pola godine ostavio Sutjesku na cjedilu, a sada se iznenada vratio zbog, kako se moglo čuti, osjećanja dužnosti! Onog trenutka kada je preuzeo dirigentsku palicu „ljutog“ rivala, Peco je izgubio povjerenje „vojvoda“ koji su ga bezrezervno podržavali kada je bio na klupi Sutjeske. Da li će mu najvatrenije pristalice kluba oprostiti, vjerovatno će zavisiti i od rezultata u proljećnom dijelu šampionata.

A prvu priliklu da se donekle iskupi, ima u prvom kolu nastavka sezone kada u Nikšiću gostuje Budućnost. Dakle, jedna prilika, dvije mogućnosti - pobjeda i osveta čelnicima podgoričkog prvoligaša.

Direktor Sutjeske Andrija Vujović juče je istakao da će angažovanjem Rakojevića stvari u klubu krenuti drugim tokom. - Zadovoljan sam što smo uspjeli da privolimo Rakojevića da bude na kormilu. Očekujem da će u drugom dijelu sezone Sutjeska bilježiti bolje rezultate. Neke stvari moramo u hodu da rješavamo. Očekuje nas dosta posla. Više detalja znaćemo narednih dana - kratko je kazao Vujović.

D.MIJUŠKOVIĆ

Bonus video: