Podgorica 2014 cilja trofej prvaka

Tomović kaže da osvajanje trofeja nije imperativ, ali i da je logično da ako se u nečemu takmičite da je cilj uvijek pobjeda
475 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Podgorica 2014, Foto: Minifudbal.me
Ekipa Podgorica 2014, Foto: Minifudbal.me

Podgorica 2014 jedan je od glavnih favorita za osvajanje Podgoričke minifudbal lige.

Ekipa odlično igra ove sezone, lider je grupe A i plasirala se u četvrtfinale kupa.

Predstavnik kluba Vladimir Tomović kazao je da je u odnosu na prethodnu sezonu značajno promijenjen tim.

"Od prošle sezone ostala je većina igrača, a od novajlija su stigli Ivan Maraš, povratnik Mirko Klikovac, golman Damjan Vukadinović, Milan Radulović, bivši reprezentativac Crne Gore u fudbalu Andrija Delibašić, Vladimir Agramović. Igrački kadar daje nam za pravo da se nadamo da ćemo u plej ofu biti jači jer svi igrači su se vratili u takmičarski ritam", rekao je Tomović za sajt Podgoričke minifudbal lige.

Prethodnih sezona Podgorica je osvajala drugo, treće mjesto, igrala finale kupa, borila se za trofej Super kupa, ali i dalje nema osvojen trofej.

Tomović kaže da osvajanje trofeja nije imperativ, ali i da je logično da ako se u nečemu takmičite da je cilj uvijek pobjeda.

"Lijepo bi bilo trofejom zaokružiti ciklus ali neće biti smak svjeta i ako ga ne osvojimo. Naravno od trofeja ne odustajemo i ove sezone ćemo učiniti sve što je do nas da do jednog i dođemo".

Tomović ističe da je liga ujednačena i da ima dosta kvalitetnih ekipa.

"Teško je izdvojiti neke favorite i ne može se reći da će plasman bilo koje od ovih dvadesetak ekipa u završnicu biti iznenađenje. Za razliku od prethodnih sezona mali je broj ekipa koje nisu konkurentne i gdje unaprijed možete računati na sigurne bodove. To je veliki plus za ligu koja je odlično organizovana i koja iz sezone u sezonu napreduje".

Tomović je kao jednog od favorita za titulu izdvojio ekipu Pljevalja 04.

"Još najmanje sedam, osam ekipa su ozbiljni pretendenti na trofej, a još desetak ne bi bilo iznenađenje da se nađu u borbi za visok plasman", rekao je između ostalog Tomović.

Bonus video: