Kung-fu Vanda

„Vanda ulazi na scenu i pravi bordel od svlačionice. Čovjek počinje da ucjenjuje, igra kapricioznu igru pod vođstvom Madam, koja navigira njim kao američki pilot svojim dronom“, piše „Frans fudbal”
1731 pregleda 0 komentar(a)
Vanda Nara i Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Vanda Nara i Mauro Ikardi, Foto: Reuters

Vanda Nara je već sedmicama centralna sportska ličnost u Italiji iz potpuno pogrešnih razloga.

Kontroverzna Argentinka je praktično natjerala čelnike Intera da oduzmu kapitensku traku njegovom suprugu, Mauru Ikardiju, i da mu daju posljednju ponudu za novi ugovor, vrijedan šest i po miliona eura po sezoni.

Nara na to ne pristaje, u međuvremenu je odapela otrovne strelice prema Ivanu Perišiću i klubu, zbog čega se čini da je Ikardi završio misiju na „Đuzepe Meaci“.

Argentinski napadač, koga su italijanski mediji odavno nazvali papučarom i izdajicom, jer je oteo ženu (i djecu) Maksiju Lopesu, sada je na meti i svjetskih medija.

I ugledni „Frans fudbal” je udario na bračni par.

U kolumni pod naslovom „Kung-fu Vanda” (asocijacija na crtani film „Kung-fu panda”), novinar Žilijen Kazar naslikao je igrača „nerazura” kao marionetu u rukama svoje supruge i agenta.

„Bio je nesporno najveća zvijezda u mitskom klubu, koji se snažno vraća na evropsku scenu. Svake godine mu raste rejting, privukao je pažnju najvećih, ali onda bum! Vanda ulazi na scenu i pravi bordel od svlačionice. Čovjek počinje da ucjenjuje, igra kapricioznu igru pod vođstvom Madam, koja navigira njim kao američki pilot svojim dronom. I na kraju se sakrije iza svoje žene“, oštar je bio Kazar.

Bonus video: