Brnović nakon rekorda: Prvi put sam pitao kako je igrala Sutjeska

Budućnost ostvarila najubjedljiviju pobjedu u klupskoj istoriji
3149 pregleda 1 komentar(a)
Slavlje fudbalera Budućnosti, Foto: Savo Prelević
Slavlje fudbalera Budućnosti, Foto: Savo Prelević

Budućnost je danas u duelu sa Lovćenom ostvarila najubjedljiviju pobjedu u klupskoj istoriji u šampionatima Crne Gore (7:0), a Branko Brnović bio više nego zadovoljan.

“Prezadovoljan sam, posebno prvim dijelom. Momci su idealno ušli u meč, nije moglo bolje, bili su maksimalno koncentrisani. Malo sam se pribojavao pred utakmicu, ne da ćemo izgubiti ili igrati neriješeno, ali ipak – Lovćen je veoma iskusna ekipa sa dobrim pojedincima. Momci su, međutim, pokazali da su jaki i moćni”, kazao je Brnović.

Pobjeda od 7:0 se pamti, ali...

“Ne znam da li nam ide u korist. Lijepo je pobjeđivati i davati što više golove, ali će se sada možda postavljati još veći standardi, biće da se traži sve više. Gledamo samo sebe i idemo korak po korak, da stvaramo šanse, dajemo golove, pobjeđujemo i da publika bude zadovoljna”, kazao je trener Budućnosti.

Brnović je, ipak, priznao da ga itekako interesuju rezultati lidera Sutjeske, koja je danas igrala 1:1 u Pljevljima.

“Prvi put sam pitao kako su igrali. Lijep je to rezultat za nas, ali ako budemo gledali šta rade Sutjeska, Zeta i OFK Titograd biće pogrešno. Bitno je da mi igramo, pobjeđujemo, da li će to biti dovoljno – vidjećemo”, kazao je Brnović.

Bonus video: