Poraz od Atletika "slavili" na zabavi sa 60 top modela?

Magazin "Korona" piše da su igrači italijanskog šampiona noć nakon poraza od Atletika u Madridu, u prvom meču osmine finala Lige šampiona, proveli na raskalašnoj zabavi u torinskom hotelu "Starhotel Majestic", i to u društvu sa preko 60 djevojaka
5218 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Juventusa, Foto: ANSA
Fudbaleri Juventusa, Foto: ANSA

Fudbaleri Juventusa mogli bi da se nađu u centru skandala, ukoliko se kao tačna ispostavi vijest koja se pojavila u pojedinim italijanskim medijima.

Magazin "Korona" piše da su igrači italijanskog šampiona noć nakon poraza od Atletika u Madridu, u prvom meču osmine finala Lige šampiona, proveli na raskalašnoj zabavi u torinskom hotelu "Starhotel Majestic", i to u društvu sa preko 60 djevojaka.

"Na zabavi su bili svi igrači Juventusa, osim Barzaljija i Bernadeskija, a neke od djevojaka koje su došle iz svih krajeva Italije objavljivale su snimke i fotografije na Instgram profilima. Organizatori zabave su, međutim, brzo reagovali i zabranili objave po društvenim mrežama. Djevojke - modele, angažovala je poznata rimska marketinška agencija.

Očevici su potvrdili da su ujutro, nakon doručka, Juventusove gošće, napustile hotel. Šta se događalo tokom noći može samo da se nasluti", navodi magazin.

Bonus video: