SB Sabornog hrama favorit iz sjenke za osvajanje trofeja

"U našoj grupi razlika između prvoplasirane i osmoplasirane ekipe je tri boda, a pet kola je do kraja. Od svih ekipa možda imamo i najteži raspored do kraja. Nikad nije bila neizvjesnija borba za prva četiri mjesta u nekoj grupi i to daje posebnu draž ovom takmičenju
506 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa SB Sabornog hrama, Foto: Minifudbal.me
Ekipa SB Sabornog hrama, Foto: Minifudbal.me

Ekipa Sportsko bratstvo Sabornog hrama jedan je od favorita iz sjenke za osvajanje Podgoričke minifudbal lige.

Trenutno je lider grupe A (zbog bolje razlike od ekipe AKMF Stupovi), a plasirali su se i u četvrtfinale Kupa.

Predstavnik ekipe, Branko Vujačić zadovoljan je dosadašnjim rezultatima.

"Da li ćemo ostati na prvom mjestu grupe, vidjećemo. U našoj grupi razlika između prvoplasirane i osmoplasirane ekipe je tri boda, a pet kola je do kraja. Od svih ekipa možda imamo i najteži raspored do kraja. Nikad nije bila neizvjesnija borba za prva četiri mjesta u nekoj grupi i to daje posebnu draž ovom takmičenju. Ipak, nakon toga predstoji glavna borba u plej ofu.

SB Sabornog hrama (nasljednik ekipe Duhovnog Centra) već petu sezonu nastupa u Ligi, uvijek je u vrhu, ali još nije osvajala pehar.

"Prethodnu sezonu smo bili i možda najbliži. Ispali smo u polufinalu na penale, a pri tom smo imali tri penala za pobjedu. Nije nam se dalo", podsjeća Vujačić.

On je izdvojio nekolike ekipe kao favorite za osvajanje titule.

"Tu su Pljevlja, Akapulko, Podgorica, Lange bay, Fida, Kole Trans, Dadeks, G14, Stupovi, što ne znači da će u plej ofu iskočiti neka ekipa iz drugog plana. Prošle godine niko nije očekivao da Graničar osvoji prvenstvo. Ekipe su dosta ujednačene, a na terenu Dadeksa svako može svakoga da pobijedi. Prognozirati je dosta nezahvalno. Možda i ove godine bude iznenađenja".

SB Sabornog hrama je poznato kao ekipa čiji se članovi dosta druže i van terena.

"Po ponašanju i međusobnom odnosu ljudi te najbolje pamte, pa tek onda po rezultatima. Ovo prvo nam je najvažnije i tako bi trebalo da ostane imajući u vidu koga predstavljamo. Pored brojnih obaveza, koje manje više svi imamo, trudim se da što više vremena posvetim ekipi. Ove sezone možda sam i najmanje vremena posvetio ekipi, ali zahvaljujući dobrim saradnicima i dobrim momcima/igračima, za sada sve je u najboljem redu. Svako u ovom klubu ima svoje mjesto i svako je prema svome trudu i svojim mogućnostima važan. Druženja van terena nam pomažu da još bolje izgrađujemo naš međusobni odnos, a da na terenu djelujemo kao jedno", istakao je Vujačić

Bonus video: