Suze zbog podrške navijača: Šćekić nije mogao da sakrije emocije nakon poraza Partizana

Fudbaleri Partizana poslije jučerašnjeg poraza imaju 11 bodova manje od drugoplasiranih Nišlija, dok Crvena zvezda ima 18 bodova više
1454 pregleda 2 komentar(a)
Aleksandar Šćekić, Foto: MN Press
Aleksandar Šćekić, Foto: MN Press

Fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić, koji je zaplakao poslije sinoćnjeg poraza od niškog Radničkog u Beogradu 1:0, izjavio je da je takvu njegovu emotivnu reakciju izazvala podrška navijača.

Fudbaleri Partizana poslije jučerašnjeg poraza imaju 11 bodova manje od drugoplasiranih Nišlija, dok Crvena zvezda ima 18 bodova više.

"Teško mi je pao poraz od Radničkog. Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pjesmu "I kad ne budeš prvi ti", što je kod mene izazvalo veliku emociju. Nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule. Želim da im se zahvalim svima na podršci i želimo svi da stadion bude pun kao juče", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Partizan ima težak raspored u nastavku sezone, u 26. kolu igra sa ekipom Voždovca u gostima, a potom slijedi i četvrtfinale Kupa Srbije protiv Napretka u Kruševcu, pa duel sa Spartakom u Humskoj.

"Još tri utakmice do reprezentativne pauze, dvije u prvenstvu i jedna u Kupu. Okrećemo se njima i boljim rezultatima", rekao je Šćekić.

Bonus video: