Rajola: Mančester junajted je na Pogbi zaradio 100 miliona

51 pregleda 2 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Reuters
Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.03.2018. 19:21h

Francuski kanal "Telefoot" došao je do informacija da će francuski vezista Pol Pogba ostati u Mančester junajtedu, uprkos sukobima i neslaganju sa trenerom Žoze Murinjom. Ta informacija je pokrenula lavinu komentara...

Menadžer francuskog veziste, Mino Rajola, tvrdi da je Mančester junajted napravio odličan posao prilikom transfera Pogbe.

"Televizijska prava su sve skuplja, pa zakonomjerno i transferi igrača. Da Pogba nije želio da pređe u Mančester junajted, Juventus je imao na stolu ponudu Reala od 200 miliona funti. Tako da su "đavoli" u transferu u stvari uštedjeli 100 miliona funti. Pogba je imao kaluzulu u ugovoru prema kojom će on, a ne Juventus odlučivati gdje želi da nastavi karijeru. Ja smatram da je Mančester junajted trebalo da plati 200 miliona", kazao je Rajola.

Pogba je ove sezone u Premijer ligi odigrao 19 utakmica sa učinkom od dva gola i deset asistencija.

"Murinjo voli Pogbu i on u stvari fingira taj sukob kako bi natjerao igrača da se izbori sa pritiskom i preuzme odgovornost u određenim situacijama. Da nije tako, sukoba ne bi ni bilo, jer Murinjo koga ne voli on ga upotpunosti ignoriše", kazao je Didije Drogba, jedan od omiljenih igrača kroz karijeru trofejnog portugalskog trenera.

Bonus video: