Morati otkrio da li su Mesi i Inijesta zaista bili blizu Intera

"To je bio odnos oca i sina, a ne kluba i igrača. Kunem se da je tako. Odlučio sam da nipošto ne remetim takav odnos", kazao je Morati
2965 pregleda 0 komentar(a)
Masimo Morati
Masimo Morati

Bivši predsjednik Intera Masimo Morati je priznao da je želio da dovede Lea Mesija i Andresa Inijestu u milanski klub, ali da jednostavno to nije bilo moguće.

"Mesija smo gledali na Svjetskom prvenstvu za igrače do 18 godina i počeli našu misiju. Slali smo skaute u Barselonu, a nakon njihovih izvještaja bilo mi je jasno da nemamo ni promil šansi da ga dovedemo. Svi izvještaji su govorili da Barselona tretira Mesija na poseban način. To je bio odnos oca i sina, a ne kluba i igrača. Kunem se da je tako. Odlučio sam da nipošto ne remetim takav odnos", kazao je Morati.

Još jedan igrač Barselone je bio interesantan Interu.

"Razgovarao sam sa menadžmentom Barselone o mnogim stvarima, pa i o igračima. Bili su to prijateljski razgovoru. Međutim, kada sam pomenuo Inijestu, njihovo raspoloženje se odjednom radikalno promijenilo. Shvatio sam da bi bilo uzalud da pošaljemo bilo kakvu ponudu. Nikada ga ne bi prodali", rekao je Morati.

Bonus video: