Brnović: Prvo poluvrijeme za desetku, u nastavku kao da nam se nije igralo

"Prvo poluvrijeme za desetku, nastavak - možda je malo neskromno da kažem, ali sam malo razočaran. Imamo idealan rezultat na poluvremenu, oni sa deset igrača, a dozvolimo im tri-četiri šuta. To ne smije da se dešava", kazao je Brnović
2642 pregleda 0 komentar(a)
Slavlje fudbalera Budućnosti, Foto: Luka Zeković
Slavlje fudbalera Budućnosti, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.03.2019. 18:09h

Budućnost je pobijedila četiri meča zaredom, postigla za 360 minuta više golova nego u cijelom prvom dijelu prvenstva, slavila u dva derbija na strani, protiv OFK Titograda i danas Zete...

Idealan start, ali trener Branko Brnović je našao zamjerku nakon trijumfa na Trešnjici...

"Prvo poluvrijeme za desetku, nastavak - možda je malo neskromno da kažem, ali sam malo razočaran. Imamo idealan rezultat na poluvremenu, oni sa deset igrača, a dozvolimo im tri-četiri šuta. To ne smije da se dešava. Uđemo u drugo poluvrijeme kao da se nikome ne igra, a jedna lopta može da uđe i da se nađemo u problemu", kazao je Brnović, koji je čestitao Zeti i neuobičajeno za naše prilike iskreno prokomentarisao isključenje protivničkog igrača.

"Možda je bilo prestrogo, malo se utakmica pokvarila, ali šta je tu je...".

Budućnost u drugom dijelu sezone igra atraktivno i efikasno...

"Pitate me da li je to fudbal koji ja hoću - ne, to je fudbal koji publika želi, koji hoće ovi momci. Imamo kvalitet u ofanzivi, dobar vezni red... To se vidjelo u prvom poluvremenu kada smo dali dva gola, imali još šansi... Pokušaćemo da igramo i ubuduće na taj način, ali svih 90 minuta. Na dobrom smo putu, ali ima stvari koje možemo bolje i koje moramo da ispravimo", naglasio je Brnović.

Zeta nije bila ravnopravan rival u derbiju...

"Budućnost je mogla ubjedljivije da slavi. Nismo bili na nivou. Iznenadili su nas visokim presingom, nismo imali rješenje", kazao je pomoćni trener Zete Aleksandar Kaluđerović.

Bonus video: