Sutjeska sigurna, strijelac Marušić: Trebao nam je gol da se opustimo

Kada smo poveli 1:0 opustili smo se, zaigrali bolje i mislim da smo zaslužili trijumf", rekao je Aleksa Marušić, strijelac drugog gola protiv Iskre
1056 pregleda 0 komentar(a)
Aleksa Marušić (Sutjeska) i Miloš Drinčić (Iskra), Foto: Milan Šapurić
Aleksa Marušić (Sutjeska) i Miloš Drinčić (Iskra), Foto: Milan Šapurić

Sutjeska je pobjedom protiv Iskre (2:0) sačuvala pet bodova prednosti na vrhu u odnosu na Budućnost, a prvi put ovog proljeća nije primila gol.

"Znali smo da neće biti lako, to se i potvrdilo u prvom poluvremenu. Iskra je skup kvalitetnih igrača i imali smo problema u prvih pola sata. Kada smo poveli 1:0 opustili smo se, zaigrali bolje i mislim da smo zaslužili trijumf", rekao je Aleksa Marušić, strijelac drugog gola.

Bio je ovo peti međusobni duel Sutjeske i Iskre ove sezone, računajući i dvomeč u Kupu. Nikšićani su upisali četvrti trijumf, dok je protivnik slavio u prvoj utakmici ove sezone, i to kraj Bistrice...

- Ne bih da zvučim neskromno, ali mislim da smo u prvih pola sata bili bolji rival. Ali, pali smo nakon gola, Sutjeska je bila konkretnija, a i mi smo joj pomogli greškama. Poslije 1:0 nismo uspjeli da se vratimo u utakmicu - istakao je trener Iskre Aleksandar Nedović.

Bonus video: