Nova promjena u Mornaru: I Kalezić napustio Barane

Kalezić je ekipu preuzeo sedam dana pred nastavak sezone, a nakon što je Derviš Hadžiosmanović svega 72 sata bio trener
1287 pregleda 0 komentar(a)
Sa utakmice Mornar - Rudar
Sa utakmice Mornar - Rudar
Ažurirano: 10.03.2019. 16:12h

Nova trenerska smjena u Mornaru - Zvonko Kalezić je, nakon samo četiri kola drugog dijela sezone, napustio klupu barskog tima.

"Do razlaza sa trenerom Zvonkom Kalezićem došlo je sporazumno, na obostano zadovoljstvo i bez bilo kakve polemike. Jednostavno, njegova situacija nije bila laka, kasno je preuzeo ekipu, nije je selektirao, a ni rezultati nisu bili onakvi kakve je on lično očekivao. Da je više vremena bilo, i da su se kockice poklopile na drugi način, svi mi u klubu smo sigurni, da bi njegova filozofija napadačkog fudbala mogla da dođe do izražaja. Nama je čast što je jedna fudbalska legenda bila dio našeg kluba, i u daljoj karijeri mu želimo puno sreće i uspjeha, jer on to zaslužuje", rekao je "Vijestima" vd predsjednika UO Mornara, Nikola Simović.

Kalezić je ekipu preuzeo sedam dana pred nastavak sezone, a nakon što je Derviš Hadžiosmanović svega 72 sata bio trener.

"Želio sam i najavio da će Mornar igrati napadački fudbal, ali je već na startu bilo jasno da neke od zamisli bez pripremnog perioda i malo vremena provedenog sa ekipom neću moći da ostvarim. Došao sam da pomognem klubu, neke utakmice nisu bile loše, ali je evidentno da Baranima nedostaje završnica. Zaista im od srca želim da ostanu u ligi, jer je Mornar veliki klub, duge istorije i zaslužuje da bude u eliti", kazao je Zvonko Kalezić.

Ekipu će u nastavku voditi Igor Raičević uz asistenciju Mladena Vukićevića.

Mornar je posljednji na tabeli, sa 11 bodova, šest manje od pretposljednjeg Lovćena.

Nemanja Janković

Bonus video: