Stupovi žele da naprave korak više i osvoje titulu

Konkurencija za osvajanje lige je nikad jača, istakao je Rajković
772 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa AKMF Stupovi, Foto: Minifudbal.me
Ekipa AKMF Stupovi, Foto: Minifudbal.me

Ekipa AKMF Stupovi prošle sezone poražena je u finalu Podgoričke minifudbal lige od Graničara (1:0), a ove ambicija im je da naprave korak više.

To je potvrdio i predstavnik ekipe Đuro Rajković.

"U svaku sezonu ulazimo bez rezultatskog imperativa, ali imamo želju da nastavimo tendenciju rasta", kazao je Rajković za sajt Podgoričke minifudbal lige.

Stupovi u grupi A dijele prvo mjesto sa ekipom SB Sabornog hrama.

"Zdravstveni bilten igrača je jako loš, što je i razlog ranog ispadanja iz Kupa (poraz od Nergelie), dok sa druge strane trebamo biti izuzetno zadovoljni diobom prvog mjesta u teškoj konkurenciji grupe A".

Ističe da je konkurencija za osvajanje trofeja prvaka nikad jača.

"Mišljenja sam da je ove sezone liga nikad ujednačenija, što potvrđuje grupa A i mala bodovna razlika između prvog i osmog mjesta na tabeli. Iako je za osvajanje titule potrebno mnogo više, po igračkom kadru bih izdvojio Pljevlja 04, Podgorica 2014, SB Saborni Hram, SD Akapulko, Kole Trans i Dadex Masline".

Rajković navodi da ove sezone, u odnosu na prethodnu, teže dolaze do bodova.

"Značajno je teže igrati kada ekipa ulazi u utakmicu kao favorit, sa unaprijed osvojenim bodovima. Iz tog razloga smo ove sezone više puta bili primorani na preokrete iz poluvremena, što govori o karakteu i kvalitetu ekipe", kazao je između ostalog Rajković.

Bonus video: